Egyéb termékek

Tolóajtó rendszer

A hőhídmentes alumínium teleszkópos tolóajtó rendszer az egyéb tolóajtó rendszereknél megszokott 50 %-os nyitás mellett lehetővé teszi az akár 80 %-os nyitáshányadot. Ez úgy történik, hogy a tolóajtó szárnyak egy-, kettő-, három- vagy négy sínen egymásba akadva, külön síkokban mozognak egy vagy akár két irányba. A szárnyak közötti tömítésről az összezáródó műanyag akasztók és négy lépcsős kefés tömítés gondoskodik. A szerkezet készülhet mobil verzióban, fix rész nélkül, ez esetben valamennyi szárny szerelésmentesen kiemelhető és visszahelyezhető, ezáltal a teljes nyílást szabaddá téve. Építhető továbbá falszerkezet mögé mozgó verziókban is. Javasolt ajtószárny szélesség: 60-120 cm.

Előny: A harmonika ajtószerkezettel közel azonos nyitási hányad érhető el jelentősen kedvezőbb áron. Működése a görgősornak köszönhetően egyszerű, ezáltal hosszú távon is megbízható.

Bevilágítók

Különböző bevilágító szerkezeteink fénnyel látják el – egyébként sötét – házrészeit.
Tetőbevilágítóink, vagy bevilágító kupoláink a háztetőhöz csatlakozva, megfelelő hőszigetelés mellett garantálják a megfelelő fénymennyiséget a kapcsolódó térben.

Alumínium vázszerkezet használatával tetszőleges méretű terek beépíthetőek, két- vagy három rétegű üvegszerkezet alkalmazása mellett, teljes hőhídmentességet garantálva.

Szúnyoghálók

Védje meg nyílászáróit az alábbi szúnyogháló típusokkal:

Pliszé szúnyogháló

A szerkezet egy irányba nyíló kivitelben 2,5 méter, két irányba nyíló kivitelben 5 méteres szélességig alkalmazható, 2,4 méteres magasságig. A speciális mozgató mechanika lehetővé teszi, hogy a szúnyoghálót tetszőleges mértékben nyissa, így a rendszer megfelelően alkalmazkodik a tolóajtók vagy lapozható oldalfalak által részlegesen kinyitott felületekhez.

A pliszé szúnyogháló alumínium részei tetszőleges RAL színben illetve dekorálást famintázatú kivitelben kérhetők, ezáltal biztosítva a fogadókörnyezethez történő megfelelő illeszkedést. A szúnyogháló anyaga magas minőségű, pvc alapú háló, mely kérhető szürke és fekete színben. Alacsony küszöb profilja mindössze 1 cm magasságú.

A fali indítóelemek különböző dőlésszögű tetők építését teszik lehetővé. A rendszer része a nagy teljesítményű rejtett alumínium csatornarendszer a tető-homlokzat csomópontban, mely a megfelelő vízelvezetést biztosítja nagyméretű tetőszerkezet esetén is. A télikertek gyártására kifejlesztett hőhídmentes függönyfal és tetőrendszer tartalmaz minden olyan elemet, segédprofilt mely önálló, vagy lakóházhoz illeszkedő kivitel esetén biztosítja a megfelelő hő és vízszigetelést évtizedeken át, az elvárt esztétikai és stabilitási követelmények mellett.

Fix szúnyogháló

Alumínium keretes szúnyoghálóink tetszőleges színben kérhetők. Legtöbbször ablakok elé kerül beépítésre, ezáltal biztosítva a szellőztetés zavartalanságát a rovaroktól. Alumínium kerete tetszőleges színben kérhető.