Egyéb termékek

Szúnyoghálók

Védje meg nyílászáróit az alábbi szúnyogháló típusokkal:

Pliszé szúnyogháló

A szerkezet egy irányba nyíló kivitelben 2,5 méter, két irányba nyíló kivitelben 5 méteres szélességig alkalmazható, 2,4 méteres magasságig. A speciális mozgató mechanika lehetővé teszi, hogy a szúnyoghálót tetszőleges mértékben nyissa, így a rendszer megfelelően alkalmazkodik a tolóajtók vagy lapozható oldalfalak által részlegesen kinyitott felületekhez.

A pliszé szúnyogháló alumínium részei tetszőleges RAL színben illetve dekorálást famintázatú kivitelben kérhetők, ezáltal biztosítva a fogadókörnyezethez történő megfelelő illeszkedést. A szúnyogháló anyaga magas minőségű, pvc alapú háló, mely kérhető szürke és fekete színben. Alacsony küszöb profilja mindössze 1 cm magasságú.

A fali indítóelemek különböző dőlésszögű tetők építését teszik lehetővé. A rendszer része a nagy teljesítményű rejtett alumínium csatornarendszer a tető-homlokzat csomópontban, mely a megfelelő vízelvezetést biztosítja nagyméretű tetőszerkezet esetén is. A télikertek gyártására kifejlesztett hőhídmentes függönyfal és tetőrendszer tartalmaz minden olyan elemet, segédprofilt mely önálló, vagy lakóházhoz illeszkedő kivitel esetén biztosítja a megfelelő hő és vízszigetelést évtizedeken át, az elvárt esztétikai és stabilitási követelmények mellett.

Fix szúnyogháló

Alumínium keretes szúnyoghálóink tetszőleges színben kérhetők. Legtöbbször ablakok elé kerül beépítésre, ezáltal biztosítva a szellőztetés zavartalanságát a rovaroktól. Alumínium kerete tetszőleges színben kérhető.